Voor particulieren

Belastingen

Ik help u graag met de aangifte van uw inkomsten -schenk- en/of erfbelasting. Daarnaast verzorg ik aanvragen voor alle toeslagen.

Hypotheek- en verzekeringsadvies

Heeft u een offerte ontvangen voor een nieuwe of gewijzigde hypotheek of verzekering en weet u niet of dit voor u de beste keus is? Ik bekijk het graag met u. Ook als u vermoedt dat u een woekerpolis heeft afgesloten, kan ik u helpen. Ik verkoop zelf geen producten, maar kan samen met u naar de mogelijkheden kijken.

Ondersteuning administratie

Wordt uw administratie u te veel? Dan kan ik u helpen. Denk daarbij aan ondersteuning bij de administratie voor een persoonsgebonden budget, aanvraag of wijzigingen van toeslagen (huur, zorg, kinderopvang, en/of kindgebonden budget).

Seniorenbegeleiding

Ik regel samen met u de administratie, zolang u dit aankunt. Als het nodig is, neem ik de gehele administratie van u over. Ik werk met notariële volmachten

Administratie en advies voor nabestaanden

Wanneer iemand komt te overlijden moet er heel veel geregeld worden. Al deze zaken kan ik van de nabestaanden overnemen. Ik regel alle zaken, zoals het ordenen van de administratie, het afwikkelen van post en lopende zaken, het beëindigen van de verzekeringen, het informeren van instanties. Aanvraag van uitkeringen en/of aanpassen van pensioen ten bate van nabestaanden. Opzeggen van abonnementen en lidmaatschappen. De aangifte voor de erfbelasting. Contact leggen met makelaar/taxateur en/of financiële dienstverlener. Boedelverdeling. Leeg en schoon opleveren van de woning.

Executeur

Als executeur ben ik belast met de afwikkeling van de nalatenschap. Respect en zorgvuldigheid staan in dit werk voor mij voorop. Een executeur is bevoegd alle rechtshandelingen te verrichten die noodzakelijk zijn. De benoeming van de executeur moet altijd in een testament worden vastgelegd. De afwikkeling na een overlijden is tijdrovend en complex. Is er sprake van onenigheid, of is de aansprakelijkheid niet duidelijk? Als externe, onafhankelijke executeur kan ik u bijstaan in dit proces.

 

Zaakwaarneming

Als u (tijdelijk) niet in staat bent uw financiële zaken te regelen, dan neem ik die van u over. Bij zaakwaarneming blijft u zelf de opdrachten tekenen, maar ik regel alles voor u. Ook kan ik u helpen met de budgettering.

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Tarieven op aanvraag.